Erasmus+ Karrierépítés a természetvédelemben

Te is a természetvédelemben képzeled el a jövődet? Vajon tényleg készen állsz az előtted álló kihívásokra? Biztos már te is elképzelted magad az egyetemi évek után egy jól megérdemelt és régen áhított pozíció büszke tulajdonosaként. Egy olyan, szakmailag is elismert munkahelyen, ahol szívesen dolgoznál, és ahova örömmel köteleznéd el magad akár hosszabb időre is. Ehhez azonban nem elég ”csak” elvégezni az egyetemet, a jövődet már most el kell kezdened építeni.

Európában évről évre egyre több fiatal határozza el magát a továbbtanulás mellett. A természetvédelmi szektor friss diplomásainak száma az utóbbi években sokszorosára emelkedett, miközben a szakmában való elhelyezkedés lehetőségei jelentősen beszűkültek. A kevés, releváns pozíció betöltésére szinte mindenhol többszörös a túljelentkezés mértéke, így a munkaadók kedvükre válogathatnak a sok tehetséges pályakezdő közül. Mindezek ellenére a hagyományos képzések során a hallgatóknak sajnos még mindig kevés lehetőségük nyílik az olyan gyakorlati és elméleti ismeretek megszerzésére, melyek ma már elengedhetetlen feltételei a munkaerőpiacon való sikeres megfelelésnek.

A mi, három országot átfogó ERASMUS+ projektünk olyan készségek és képességek megszerzését és elsajátítását kínálja számodra, amelyekkel kiemelkedhetsz majdani vetélytársaid közül. A tudatos korai karrierépítés lépéselőnybe hoz majd a többiekkel szemben, hogy egy nap Te légy majd az arra érdemes, akire a végső választás esik. Ráadásul a képzés során külföldi, angliai és portugáliai tanulmányi utakon való részvételre is lehetőséged nyílik, ahol az egyetemi évektől kezdődően az álláskeresésen keresztül a sikeres elhelyezkedésig bezárólag a folyamat minden apró mozzanatába betekintést nyerhetsz, és valós, nívós külföldi szervezeteknél teheted próbára megszerzett tudásodat, és az adott munkakör betöltésére való alkalmasságodat.

 

A programban való részvétel feltétele az aktív ELTE-s hallgatói jogviszony valamely, a természetvédelem szempontjából releváns szak egyikén (biológus, környezettan, geográfus, humánökológia stb.), valamint az angol nyelv megfelelő fokú ismerete. 

A jelentkezés menetét és a jelentkezési adatlapot ezen az oldalon találod.

Projekt címe: Innovative employability guidance for higher education students in the context of European biodiversity management

Partnereink: www.karrierkozpont.elte.huwww.ambios.netwww.exeter.ac.ukwww.uevora.ptwww.spea.pt

Kapcsolat: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Powered by Supremo Hosting
Top UK Bookmakers b.betroll.co.uk betfair
How to get bonus http://l.betroll.co.uk/ LB