Pályázati felhívás

A képzés helyszíne és ideje

A képzés teljesítése Europass mobilitási igazolvány és kiegészítő megszerzésével zárul az elsajátított kompetenciák elismeréseként.

 

Költség

A résztvevők költségeit a projekt állja, ami teljes ellátást biztosít (étkezés, szállás, utazás) a felkészítő és az angliai képzés ideje alatt. A kiutazás során a repülőtérre való kijutás, illetve a belföldi felkészítőre való utazás önköltséges.

 

Pályázás feltételei

A projekt 16 fő számára elérhető. A kiválasztás során a felnőtt oktatás / környezeti – természetvédelmi oktatás területén tevékenykedő személyeket szeretnénk a továbbképzés lehetőségéhez juttatni, - végzettség megléte nem feltétel. A kedvezményezetteket jellemzi a magas szintű elhivatottság a „zöld” szektor iránt, pedagógiai érdeklődés / érzék, megfelelő általános angol nyelvtudás, mely a szaknyelv területén megerősítésre szorul.

 

Hogyan lehet pályázni?

A jelentkezők rövid, angol nyelven írt motivációs levéllel pályázhatnak, amit a Gyöngybagolyvédelmi Alapítvány címére várunk: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges..

Ezt egy telefonos, majd egy személyes interjú követ, mely során az általános angol nyelvi tudást is felmérjük.

 

Határidők

Az első csoportra való jelentkezés határideje 2016. március 31.

A második csoportra való jelentkezés határideje 2016. július 31. éjfél 

Teljes pályázati felhívás ITT. 

A projekt referencia száma: 2015-1-HU01-KA104-013125

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Powered by Supremo Hosting
Top UK Bookmakers b.betroll.co.uk betfair
How to get bonus http://l.betroll.co.uk/ LB